nieuws

SuperFair start in Voorschoten

Formules

SuperFair start in Voorschoten

VOORSCHOTEN – SuperFair opent een nieuwe winkel in Voorschoten.

De biologische supermarktformule opende begin vorig jaar zijn eerste vestiging in de Biltstraat in Utrecht. Nu komt er een winkel in Zuid-Holland bij. Initiatiefnemer van de formule is ex-Vomar directeur Harrie Westra.

Werknemers
De winkel in Voorschoten opent op 12 mei voor het eerst de deuren. De supermarkt is straks te vinden op het Treubplein 19. In de winkel is volgens Westra plaats voor 5 à 6 werknemers.

Stad
‘De winkel is qua oppervlakte iets kleiner dan de vestiging in Utrecht. We hebben in Utrecht heel veel geleerd en die ervaringen nemen we mee naar Voorschoten’, zegt Westra. ‘Het is de eerste keer dat we een winkel openen die niet in een stadsomgeving zit, dus we gaan weer allerlei nieuwe ervaringen opdoen.’ Wat betreft assortimentsgroepen is de winkel in Voorschoten gelijk aan die van Utrecht.

Lichtgroen
Westra wil met SuperFair aan het al bestaande aanbod van biologische supermarkten een formule toevoegen, die voor consumenten ook betaalbaar is. ‘Wij mikken op de lichtgroene consument’, aldus de ex-Vomar directeur in een eerder interview met Distrifood.

Reageer op dit artikel