nieuws

Jumbo start race-event met Max Verstappen

Formules 16743

Jumbo start race-event met Max Verstappen

VEGHEL – Jumbo organiseert samen met het management van F1-coureur Max Verstappen een race-event op het circuit van Zandvoort.

In het weekend van 4 en 5 juni staat het evenement ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ op het programma. Naast Jumbo en het management van Verstappen, wordt het racespektakel georganiseerd door Circuit Park Zandvoort en Red Bull Nederland.

Races
Verstappen zal hier met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geven op het circuit. Verder zijn er verschillende races waaronder het zogenoemde SMP NEZ Formula 4 Championship, is er een kinderkartbaan en een parade met supercars. Wie z’n eigen racetechnieken wil verbeteren, kan terecht in een simulator. Daarnaast treden The Voice of Holland-zangeres Maan en zanger Wolter Kroes op, zijn er verschillende DJ’s en kunnen kinderen zich vermaken op een springkussen en in een reuzenrad.

Tickets
Jumbo geeft in de aanloop naar het event entreetickets weg aan klanten. Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Familie Racedagen’. De actie start op 4 mei en loopt tot en met 24 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 27 mei 2016.

Drive
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo, is van mening dat de actie aansluit bij het profiel van de supermarktketen. ‘Bij Jumbo hebben we van jongs af aan in Max geloofd en herkennen we ons in zijn winnaarsmentaliteit en zijn drive om elke dag beter te worden. Met dit evenement brengen we de bijzondere sfeer van het racen en het circuit nóg dichterbij en geven we onze klanten een gratis dagje uit voor de hele familie.’

Reageer op dit artikel