nieuws

Dirk neemt na Deen-winkel ook MCD over

Formules 5437

Dirk neemt na Deen-winkel ook MCD over

DORDRECHT – Dirk van den Broek neemt in Dordrecht een vestiging van MCD over.

Het gaat om de winkel op het Van Oldenbarneveltplein in de stad in Zuid-Holland. Dirk van den Broek opent begin juni voor het eerst de deuren op deze locatie. Eind mei is de sleuteloverdracht. Dat meldt moederbedrijf Detailresult in een persbericht.

Aanvulling
‘In dit deel van de stad kent iedereen Dirk, alleen hadden we hier nog geen winkel. Ik ben dus heel blij met deze aanvulling op onze andere twee winkels in Dordrecht’, zegt formuledirecteur Marcel Huizing van Dirk van den Broek in een reactie op de overname.

Extra omzet
De overname sluit volgens Huizing aan bij de groeiambities van de supermarktketen. ‘Wij verwachten hier extra omzet te kunnen behalen. Omdat we in deze regio meerdere winkels hebben, levert het ook andere voordelen op.’

Medewerkers
Alle medewerkers van de MCD-supermarkt zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Zij komen in dienst bij Dirk. Huizing: ‘We gaan ervoor zorgen dat deze nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons. Naar verwachting zullen we ook nog extra collega’s aan gaan nemen.’

Deen
Het is de tweede overname van een winkel door Dirk van den Broek in korte tijd. Eerder deze week werd duidelijk dat de supermarktketen een vestiging van Deen overneemt in Lisse.

Reageer op dit artikel