nieuws

Dekamarkt moet deuren in Lisse sluiten

Formules 3830

Dekamarkt moet deuren in Lisse sluiten

LISSE – Dekamarkt sluit definitief de deuren van zijn vestiging in Lisse.

Met ingang van 19 juni stopt het filiaal van Dekamarkt aan Blokhuis in de plaats in Zuid-Holland. ‘Deze winkel biedt onvoldoende mogelijkheden voor een succesvol rendement van onze formule. De laatste verkoopdag is zaterdag 18 juni.  De medewerkers van de winkel krijgen een werkplek aangeboden in een van onze filialen binnen Detailresult Groep’, zegt Pieter Rozendaal, formuledirecteur Dekamarkt in een reactie.

Dirk
Detailresult heeft nog wel een Dirk van den Broek in Lisse. Die winkel is te vinden aan de Heereweg. Eind mei opent het bedrijf een tweede Dirk in de Zuid-Hollandse plaats. Dan neemt de formule een vestiging van Deen over aan de Vivaldistraat.

Goede naam
Die overname past binnen de groeistrategie van Dirk, zei formuledirecteur Marcel Huizing van Dirk van den Broek onlangs. ‘Wij hebben al jaren een winkel in Lisse en een goede naam en reputatie in Lisse. Wij zien bovendien extra kansen in de markt doordat Dirk een A-merk discountformule heeft, met zeer lage prijzen. Bovendien hebben wij meerdere winkels in de regio, waardoor er distributie- en promotievoordelen te behalen zijn.’

Medewerkers
Al het personeel van Deen gaat mee naar Dirk. Huizing: ‘Wij nemen alle medewerkers over. We verwachten meer omzet te kunnen gaan draaien in deze winkel, waardoor er zelfs meer banen gecreëerd gaan worden.’ De sleuteloverdracht vindt medio mei plaats.

Reageer op dit artikel