nieuws

Amazing Oriental bezig met totaalconcept

Formules

Amazing Oriental bezig met totaalconcept

DEN HAAG – Amazing Oriental opent dit najaar een naar eigen zeggen totaalconcept in Den Haag.

Op een terrein (oppervlakte 13.000 m2) langs de A13, aan de Laan van Haamstede in Den Haag, opent de Aziatische supermarktketen een groot distributiecentrum (6.000m²), een supermarkt (15.000m²), een groothandel (1.000m²) en een restaurant (300m²).

Particulier
De keten meldt dat vandaag de laatste fase van de bouw van het distributiecentrum is ingegaan. Amazing Oriental noemt het concept ‘een one-stop-shop voor de particulier én de professional’. De formule stipt aan dat er ook wordt gezorgd voor voldoende parkeerruimte.

Trots
‘Wij zijn ongelofelijk trots dat wij dit hebben weten te realiseren’, zegt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. ‘Een vernieuwend concept waarbij al onze producten samenkomen en waardoor wij al onze consumenten tegelijkertijd van dienst kunnen zijn. Een betere manier ons als concern te presenteren, is nauwelijks denkbaar. We kunnen dan ook niet wachten onze deuren op deze prachtige locatie te openen.’

Aanbod
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend authentieke A-merken uit Azië.

Reageer op dit artikel