nieuws

Tanger Markt maakt stap naar Eindhoven

Formules

Tanger Markt maakt stap naar Eindhoven

EINDHOVEN – Tanger Markt huurt 1.000 m² winkelruimte in Eindhoven.

Het gaat om een locatie aan de Gemmastraat 1 in de wijk Woensel. De supermarkt wordt eind april geopend. De allochtone supermarktketen huurt de winkelruimte van een particuliere belegger. Dat meldt Wit Retail Vast, de partij die voor Tanger Markt alle vastgoed gerelateerde zaken behartigd.

Negen winkels
Met de huur van de winkel in Eindhoven heeft Tanger Markt straks negen vestigingen. Doelstelling van de formule is om binnen vijf jaar in alle grote steden in Nederland en België een winkel te openen. Tanger heeft momenteel filialen in Almere, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam (3), Zaandam en Antwerpen.

Assortiment
Tanger Markt heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten uit onder andere Marokko, Turkije, Suriname en Azië . Juni vorig jaar opende de supermarktketen in Den Haag zijn achtste vestiging, een winkel van 1200 vierkante meter. De eerste Belgische vestiging werd geopend in 2013 aan de Bredabaan in Merksem, een district van de stad Antwerpen.

Reageer op dit artikel