nieuws

Picnic beste startende webwinkel

Formules

Picnic beste startende webwinkel

AMERSFOORT – Picnic is uitgeroepen tot de beste startende webwinkel van Nederland.

De nieuwe online supermarkt won de vakprijs tijdens de vijftiende editie van de Nationale Thuiswinkel Awards. De jury keek bij de prijs voor beste startende webwinkel naar het businessmodel, het concept, de opzet van de webwinkel en de kwaliteiten van de oprichters of organisatie. Wijnwinkel Neleman en verfwinkel Decoprof moesten het afleggen tegen Picnic.

Vernieuwend
‘Hoewel Picnic alleen nog maar lokaal beschikbaar is, boekt het daar nu al succes mee. Het is in alle aspecten vernieuwend’, aldus juryvoorzitter Suzanne Ekel. Picnic was ook genomineerd in de categorie ‘game changer van het jaar’, een nieuwe prijs voor het meest innovatieve nieuwe concept op het gebied van e-commerce.

Team
Mede-oprichter Joris Beckers ontving de prijs uit handen van journalist en presentator Jan Joost van Gangelen. ‘Picnic is de eerste online supermarkt en het innovatieve karakter wordt met deze prijs beloond. Daar zijn wij zeer trots op, vooral omdat we Picnic helemaal samen met onze klanten hebben gebouwd. Ook experts en collega’s waarderen dit klaarblijkelijk en dat is leuk voor ons hele team.’

Vakprijzen
De vijftiende editie van het Thuiswinkel Awards Gala vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Onder het toeziend oog van 600 gasten werden zes vakprijzen uitgereikt. Daarnaast werd ook bekend welke webwinkels de publieksprijzen wonnen in elf verschillende categorieën. De Nationale Thuiswinkel Awards worden sinds 2001 uitgereikt en zijn de onafhankelijke awardverkiezingen van de branche.

Reageer op dit artikel