nieuws

Jan Linders start weer in voormalige AH

Formules

Jan Linders start weer in voormalige AH
Marcel van Hoorn.

KERKRADE – Jan Linders heeft deze week twee nieuwe winkels geopend. Het gaat in beide gevallen om een relocatie.

Donderdag opende de regionale supermarktketen een vestiging op het Carboonplein in Kerkrade. Een dag eerder werd een winkel aan de Maastrichterlaan in het Limburgse Beek geopend. Jan Linders had in Kerkrade een winkel aan de Marktstraat, maar die is sinds 5 maart gesloten.

Albert Heijn
De nieuwe supermarkt in Kerkrade bevindt zich in een pand waar eerder een Albert Heijn zat. Jan Linders neemt ook de filialen van Albert Heijn aan het Janssen en Fritsenplein en de Dijksestraat in Helmond over. Die winkels worden in april geopend. Januari 2015 werd de winkel van AH-franchisers Anita en Herbi Zimmerman in het Limburgse Swalmen gekocht.

Vlaai
De eerste 100 klanten in Kerkrade kregen een gratis vlaai, de eerste 500 een bos rozen. De komende weken organiseert de winkel verschillende openingsacties. Zo kan de klant in Kerkrade sparen voor een boodschappenpakket en maken ze de eerste drie zaterdagen kans op verschillende prijzen.

Keuken
De winkel in Beek beschikt over de zogeheten ‘keuken van Jan Linders’. In dit gedeelte worden dagverse producten aangeboden en broodjes en pizza’s vers belegd. Naast verse salades en sushi,  vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden, verse maaltijden op basis van recepten van traiteurskwaliteit.

Concept
Een van de concepten in Beek is het Kies Kook Klaar principe: uit 60 ingrediënten kan de klant zijn eigen maaltijd samenstellen. Dit concept werd voor het eerst geïntroduceerd in de winkel in Sittard. Die winkel werd november vorig jaar geopend. Jan Linders had in Beek een winkel op de Markt. Deze vestiging is sinds 12 maart gesloten. Ook de winkel in Beek heeft openingsacties voor de klanten. Zo maken ze  kans op een jaar lang gratis boodschappen door thuis een raamposter op te hangen.

Reageer op dit artikel