nieuws

Picnic bezorgt gratis ontbijt op Valentijnsdag

Formules

Picnic bezorgt gratis ontbijt op Valentijnsdag

AMERSFOORT – Picnic heeft op Valentijnsdag tien klanten verrast met een gratis ontbijt.

Klanten van Picnic konden de gratis maaltijd winnen door een verhaal met het thema Valentijnsdag op te sturen. De websuper heeft naar eigen zeggen meer dan vierhonderd reacties ontvangen. Uiteindelijk werden tien personen door Picnic uitgekozen voor het ontbijt.

Champagne
Het ontbijt op Valentijnsdag bestond onder meer uit croissantjes, een gekookt eitje en champagne. ‘We zijn overdonderd door de hoeveelheid reacties. Ze staan deels op onze Facebook-pagina en deels zijn ze binnengekomen op ons email account. Het was nog moeilijk kiezen uit alle inzendingen, maar het is gelukt’, aldus Picnic in een reactie.

picnic valentijnsdag

Loverunners
Het champagneontbijt ter ere van Valentijnsdag werd bezorgd door de bezorgers van Picnic die vanwege het thema waren omgedoopt tot zogeheten loverunners.

Uitbreiding
De online supermarkt Picnic maakte onlangs bekend zijn marktgebied uit te breiden naar Apeldoorn, Almere en Utrecht. Dat meldde Michiel Muller, één van de inititatiefnemers van Picnic, tegen Distrifood op het  seminar What’s Next van ABN Amro in Rotterdam gezegd. Muller mocht op die bijeenkomst de prijs voor de Beste Start-Up in ontvangst nemen.

Reageer op dit artikel