nieuws

Nieuwe Coop-vestiging in Arnhem

Formules

Nieuwe Coop-vestiging in Arnhem

ARNHEM – Er komt een nieuwe Coop-supermarkt in de Arnhemse wijk de Geitenkamp.

De nieuwe Coop komt op de plek waar tot een paar jaar geleden een kleine AH zat, zo meldt de site Arnhem.direct.nl. De nieuwe Coop, de zevende van de coöperatieve supermarktorganisatie in de Gelderse hoofdstad,  gaat op dinsdag 8 maart van start.

Leuk
De winkel komt onder leiding te staan van supermarktmanager Michiel Magendans. Die keert daarmee terug naar zijn geboortegrond. ‘Ik ben geboren en getogen in Geitenkamp. Dit maakt het extra leuk om hier aan de slag te gaan’. Magendans was de afgelopen jaren filiaalmanager van de Coop aan de Molenstraat in Nijmegen.

Bruisende plek
De terugkeer van de supermarkt is mede te danken aan de inspanningen van wethouder Alex Mink. Volgens de wethouder hoort een supermarkt bij een bruisende plek waar mensen elkaar ontmoeten, zegt hij tegenover Arnhemdirect.nl. ‘Als gemeente zijn we heel blij dat de Coop de lege plek vanaf maart invult. Dat is geweldig goed nieuws voor de winkeliers en voor de wijk.’

 

Reageer op dit artikel