nieuws

Lidl Den Bosch wil naar ander pand

Formules

Lidl Den Bosch wil naar ander pand

DEN BOSCH – Lidl wil het pand aan het Boschmeerplein in Den Boschvervangen door een nieuwe grotere winkel aan de Oude Vlijmenseweg in de Brabantse hoofdstad.

Het supermarktbedrijf maakte de plannen bekend tijdens  een bijeenkomst met de Monumenten- en Welstandscommissie van de gemeente, zo meldt het Brabants Dagblad. Het plan  voorziet in de nieuwbouw op een plek waar nu nog een ander pand staat. Dat pand plus een aantal andere heeft Lidl inmiddels al aangekocht.

Modern
De huidige vestiging aan het Boschmeerplein van 800 m2 voldoet volgens Lidl niet aan de eisen van een moderne supermarkt. Het filiaal op de nieuwe locatie moet 1400 m2 worden en krijgt onder meer een bakkerij die tegenwoordig standaard is in nieuwe vestigingen van Lidl. Het Duitse supermarktbedrijf wil voorts de parkeerplaats op het dak van de winkel. Lidl heeft momenteel in Den Bosch twee vestigingen.

 

Reageer op dit artikel