nieuws

Jumbo lanceert ook seizoensaanbiedingen

Formules

Jumbo lanceert ook seizoensaanbiedingen

VEGHEL – Na de weekaanbiedingen en jaaraanbiedingen, heeft Jumbo nu ook seizoensaanbiedingen.

Dat meldt de supermarktketen op zijn website. ‘Nieuw bij Jumbo: seizoensaanbiedingen. Rustig boodschappen doen, ook in de winter. Bij Jumbo hebben we naast de Jaaraanbiedingen nu ook seizoensaanbiedingen. Dit zijn producten die juist in de winter erg welkom zijn. En het mooie is: ze zijn nog de hele winter in de aanbieding’, luidt de inleidende tekst bij de seizoensproducten.

Eind maart
Het assortiment is van 3 februari tot en met 29 maart van dit jaar in de aanbieding. Het gaat bij de seizoensaanbiedingen om zowel A-merken als producten van het huismerk.

Producten
Jumbo presenteert de volgende producten onder het kopje seizoensaanbiedingen op zijn website: diverse wijnen, Grolsch, Jupiler of Alfa, boerenkool, hutspotgroente, andijvie of verse zuurkool, gehaktballen, hand- en perssinaasappelen en chocomel.

Jaar en maand
Eind vorig jaar meldde de supermarktketen in 2016 te starten met de zogeheten jaaraanbiedingen. Daarin biedt de keten, bovenop de laagste prijsgarantie, tegen lage prijzen producten aan die vaak worden gebruikt door gezinnen, zoals wasmiddelen, kaas, koffie, cola en toiletpapier. De prijzen zijn het hele jaar geldig. In november 2015 testte de keten de zogenoemde maandbiedingen, 20 merkartikelen die gedurende vijf weken in prijs werden verlaagd.

Reageer op dit artikel