nieuws

Jan Linders neemt twee AH’s over

Formules

Jan Linders neemt twee AH’s over

HELMOND – Jan Linders neemt de filialen van Albert Heijn aan het Janssen en Fritsenplein en de Dijksestraat in Helmond over.

Het is voor de tweede keer in korte tijd dat de zuidelijke supermarktketen een deal sluit met AH. Eind vorige maand werd bekend dat ook de AH aan het Carboonplein in Kerkrade naar Jan Linders gaat.

C1000
De vestiging van AH aan het Janssen en Fritsenplein die Jan Linders overneemt, is de voormalige C1000 van ondernemer Wim Brouns. Die winkel ging als één van de eerste van C1000 naar AH maar overleefde die switch niet. De omzet liep met tienduizenden euro’s terug, waarna Brouns de winkel van de hand deed. Ook als filiaal van de marktleider werd de winkel geen succes.

Blinde vlekken
Bij Jan Linders zijn ze blij met de nieuwe aanwinst. In het Eindhovens Dagblad zegt communicatiemanager Arjan Barten dat Jan Linders Zuidoost-Nederland heeft ‘gebombardeerd tot Jan Linders-land en daarin waren nog een paar blinde vlekken. We misten nog een paar mooie steden, zoals Helmond’, aldus Barten.

De nieuwe vestigingen van Jan Linders in Helmond sluiten beide op 2 april en openen op 14 april. De van AH overgenomen vestiging aan het Carboonplein in Kerkrade opent half maart.

Reageer op dit artikel