nieuws

Boudewijn Deen weg bij Deen

Formules

Boudewijn Deen weg bij Deen

HOORN – Directeur Boudewijn Deen is weg bij Deen.

Het nieuws is zojuist bevestigd door de Noordhollandse supermarktketen. In een korte verklaring laat het bedrijf  weten dat Boudewijn is vertrokken wegens een verschil van mening met de RvC over het te voeren beleid voor de langere termijn. Boudewijn Deen trad twee jaar geleden toe tot de directie.

Betreurt
De RvC en directie van Deen betreuren het vertrek van Boudewijn Deen. ‘Onder zijn leiding hebben omzet en resultaat zich positief ontwikkeld ondanks uitdagende marktomstandigheden’, aldus de korte verklaring.

Leendert van Eck
Het is nog onduidelijk of Boudewijn Deen zelf is opgestapt of dat zijn vertrek is afgedwongen door de RvC. Het bedrijf wil daar niets over kwijt. De taken van Boudewijn Deen worden waargenomen door algemeen directeur Leendert van Eck.

Reageer op dit artikel