nieuws

Nieuwe cfo Plus heeft C1000-verleden

Formules

Nieuwe cfo Plus heeft C1000-verleden

UTRECHT – Monique Joosen wordt de nieuwe financieel directeur van supermarktketen Plus.

Joosen (48) is daarmee de opvolger van Marcello Iacono, die op 1 oktober van dit jaar vertrok bij de supermarktketen. Ze start 1 februari 2016 als financieel directeur, wordt lid van het directieteam van Plus Retail en vormt samen met Jan Brouwer de statutaire directie van Plus Holding B.V.

Ervaring
Joosen is register controller en volgens Plus een zeer ervaren, allround financieel specialist. Ze heeft ruime werkervaring in controller- en managementfuncties opgedaan bij C1000 (1992-2008). Plus-topman Jan Brouwer was in die periode ook actief voor C1000/Schuitema. Hij vertrok in 2006 bij C1000. Daarnaast heeft Joosen vanuit haar huidige functie bij KPMG (2008-heden) ervaring met het leiden van grootschalige projecten en het implementeren van procesverbeteringen bij diverse bedrijven.

Ondernemers
Kees Wantenaar, voorzitter van de raad van commissarissen: ‘Monique Joosen brengt veel financiële ervaring mee, kent de bedrijfsprocessen binnen foodretail tot in detail en is gewend om samen te werken met zelfstandige supermarktondernemers. Ik ben blij dat Monique ons Plus-team komt versterken.’

Reageer op dit artikel