nieuws

Lidl derde in verkiezing retailers

Formules

Lidl derde in verkiezing retailers

BRUSSEL – Lidl heeft de derde plaats behaald in de verkiezing Retailer of the Year Europe 2015-2016.

De supermarktketen eindigde achter lingerieketen Hunkemöller en winnaar Action. De non-fooddiscounter mag zich voor het tweede jaar op rij Retailer of the Year Europe noemen. Action behaalde in totaal de hoogste score verdeeld over alle negen landen waar de verkiezing is uitgevoerd.

Action
Het hoogste cijfer behaalde Action dit jaar weer in België, waar de consumenten de winkelketen gemiddeld met een 8,09 beoordeelden. De non-food keten onder leiding van ex-AH-baas Sander van der Laan maakt volgens de klant het verschil ten opzichte van andere retailers op het gebied van prijsniveau en acties en aanbiedingen.

Beoordeling
Meer dan 1 miljoen consumenten hebben tijdens de landelijke verkiezingen bijna 1,9 miljoen beoordelingen gegeven over alle Europese winkelketens en webshops. Consumenten konden gedurende het voorjaar en de zomer hun favoriete winkelketens en webshops beoordelen.

Reageer op dit artikel