nieuws

Albert Heijn in zee met Essent

Formules

Albert Heijn in zee met Essent
OPProjectmanagement (Twitter)

ZAANDAM – Albert Heijn werkt deze week samen met energiemaatschappij Essent.

In de XL-winkels van de marktleider staan stands van het energiebedrijf waar klanten een contract kunnen aangaan voor stroom en gas van Essent. In dat geval krijgen ze een AH-cadeaukaart ter waarde van €100. De actie is afgelopen maandag begonnen en eindigt zondag.

Drukste week
‘De samenwerking met Essent biedt Albert Heijn de mogelijkheid om haar service nog verder uit te breiden’, zegt het energiebedrijf op zijn website. ‘Het is voor Essent een unieke kans om in de drukste week van het jaar bij de grootste supermarkt van Nederland klanten een persoonlijk energieaanbod te doen. Essent is de eerste energieleverancier die in de Albert Heijn aanwezig is.’

Huis
In de XL-vestigingen staat een zogeheten Essent Comfort huis, waar de klant een persoonlijk energieaanbod krijgt. De cadeaukaart kan direct worden ingewisseld bij de kassa. Naast nieuwe klanten, kunnen ook bestaande klanten van de energiemaatschappij profiteren van deze actie.

Reageer op dit artikel