nieuws

Plus-ondernemer dreigt af te haken in Uden

Formules

Plus-ondernemer dreigt af te haken in Uden

UDEN – Als er geen alternatief komt voor de overdekte laad- en losruimte bij de supermarkt in Uden-Zuid die nog moet worden gebouwd, haakt ondernemer Wim Eijkemans af

De ondernemer is ontevreden over de plannen zoals die er nu liggen. Eijkemans die ook supermarkten heeft aan de Botermarkt in Uden en in Schijndel, lijkt niet van plan concessies te doen.

Onwerkbaar
Volgens de Plus-ondernemer hoeven de inwoners van Uden-Zuid niet bang te zijn dat zijn houding leidt tot het afblazen van de komst van Plus. ‘Dat betekent niet dat er helemaal geen supermarkt komt, maar ik ga het dan niet doen. Ik vind het plan zoals het er nu ligt, onwerkbaar en zelfs gevaarlijk’, zo heeft de Plus-ondernemer tegenover het Brabants Dagblad verklaard.

Bedrijfsleider
‘De projectontwikkelaar heeft een contract met Plus. Ik ben alleen afnemer. Als ik afhaak, komt er gewoon een nieuwe bedrijfsleider. Maar dan heb je straks twee Pluswinkels die elkaar beconcurreren. Daar zit ik ook niet op te wachten”, aldus Eijkemans.

Rialto
Verantwoordelijk wethouder René Peerenboom van Uden was nog niet op de hoogte van de houding van de Plus-ondernemer. Bij projectontwikkelaar Rialto was niemand bereikbaar voor commentaar, aldus het Brabants Dagblad.

Reageer op dit artikel