nieuws

MCD in Utrecht in december weer open

Formules

MCD in Utrecht in december weer open

UTRECHT – De MCD in de wijk Lombok in Utrecht gaat half december weer open. De winkel sloot in oktober zijn deuren. Dat leidde tot veel tegenstand van bewoners en scholieren, die zelfs een stille tocht hielden rond de winkel. De voormalige bedrijfsleider van de winkel zal als ondernemer de winkel gaan runnen.

De winkel was voorheen al eigendom van een ondernemer, die door omstandigheden werd gedwongen de winkel te sluiten. Hierdoor verloren de medewerkers en ook de bedrijfsleider, Nawin Harpal hun baan. MCD stelt in een persbericht dat het samen met Harpal orde op zaken heeft gesteld en tot overeenstemming zijn gekomen om de winkel voort te zetten. Het gros van de werknemers krijgt zijn baan terug.

Gedateerd
Toen de winkel werd gesloten was deze gedateerd. Op 16 december krijgt Lombok een vernieuwde MCD-winkel gepresenteerd. Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel weer helemaal van deze tijd te maken en worden koelingen, diepvriesmeubels vervangen en de winkel opnieuw ingedeeld.

Heropening
De winkel wordt op woensdag 16 december heropend. Bij de bepaling van het assortiment is gekeken naar de wensen van de klanten. Er is veel vraag in deze wijk naar Fair Trade en biologische producten. Daar is dus veel aandacht aan besteed en MCD biedt de klanten een ruime keuze. MCD hoopt dat er na een stille tocht nu een ‘vrolijke tocht’ zal ontstaan richting de winkel.

Reageer op dit artikel