nieuws

Jumbo gestart met thuisbezorging

Formules

Jumbo gestart met thuisbezorging

UTRECHT – Jumbo is gestart met het bezorgen van boodschappen aan huis.

De pilot rond thuisbezorging vindt plaats in Utrecht. Dat bevestigt een woordvoerder van Jumbo tegen Distrifood. Meer informatie over de test wil de supermarktketen op dit moment niet kwijt.

Uitrollen
Eind augustus meldde Jumbo dat de supermarktketen deze dienst in 2016 zal uitrollen.  Jumbo sprak op dat moment de ambitie uit online snel te willen groeien. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat de klant van vandaag en morgen zelf wil bepalen waar, wanneer en hoe je boodschappen doet’, aldus topman Frits van Eerd. Volgens financiële man Ton van Veen loopt de investering in online in ‘de tientallen miljoenen euro’s’.

Vacature
Op de site jumbowerkt.nl staat een vacature voor personen die willen bezorgen voor het Jumbo-filiaal Ina Boudier Bakkerhof in Utrecht. ‘Als bezorger coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging. Jij bent de laatste schakel in onze service en het gezicht van Jumbo bij de klant thuis. Jij bezorgt de boodschappen vanuit de winkel naar de klant’, luidt een deel van de tekst van de vacature.

Bezorgkosten
Jumbo bezorgt de boodschappen van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10.00 – 13.00 uur en 17.30 – 20.30 uur, zo meldt de formule op zijn website. Op maandag bezorgt Jumbo alleen tussen 17.30 en 20.30 uur. De klant kan op werkdagen tot 22 uur van tevoren een bestelling plaatsen. De klant moet €6 bezorgkosten betalen. Bij aankoop van minimaal €70 aan boodschappen, krijgt de klant €1 korting op de bestelkosten.

Reageer op dit artikel