nieuws

Jan Linders opent pilotwinkel in Sittard

Formules

Jan Linders opent pilotwinkel in Sittard

SITTARD – Jan Linders heeft woensdag een pilotwinkel geopend aan de Industriestraat in Sittard.

De regionale supermarktketen wil in deze supermarkt naar eigen zeggen op iedere afdeling een podium bieden aan de smaak van het zuiden. Zo introduceert de formule hier een meubel met groente en fruit uit de regio en lanceert Jan Linders een eigen lijn koffiebonen, gebrand in het Limburgse Ittervoort.

Verseiland
In het midden van de winkel staat een verseiland. Hier worden dagverse producten aangeboden, broodjes en pizza’s worden vers belegd. Naast verse salades en sushi, vindt men op het eiland een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden, op basis van recepten van traiteurskwaliteit. Een ander nieuw concept  is het Kies Kook Klaar principe: uit zestig ingrediënten kan de klant een eigen maaltijd samenstellen, die men alleen nog hoeft op te warmen, af te bakken of te mixen.

Sfeer
Ook experimenteert Jan Linders met de sfeerbeleving. De formule wil naar eigen zeggen in de winkel het zuidelijke thuisgevoel creëren. Dit gebeurt onder meer aan de hand van het gebruik van tegels bij de bakkerij die verwijzen naar leem en mergel uit de grotten van Maastricht. Ook heeft de vestiging houten meubels die het bronsgroen eiken van de Limburgse bossen symboliseren. Andere meubels zijn geschilderd in ‘oud-blauw’ en refereren aan de keukens van de Zuid-Limburgse vakwerkhuizen.

Reageer op dit artikel