nieuws

Boon’s Markt maakt schap vrij voor verhaal

Formules

Boon’s Markt maakt schap vrij voor verhaal

WELL – Boon’s Markt is gestart met een merkpresentatie waarbij een volledig schap wordt vrijgemaakt voor het verhaal achter het merk.

De winkel in Ammerzoden heeft een complete plank in de zuivelkoeling vrijgemaakt voor signing van den Eelder, producent van ambachtelijke boerderijzuivel (zie foto). De formule beweert in een persbericht de eerste formule te zijn die deze manier van presentatie kiest.

Sectie
Het complete boerderijzuivelassortiment van den Eelder wordt in een eigen sectie binnen het zuivelschap in deze winkel gepresenteerd. Familiebedrijf den Eelder is een boerderij en zuivelmakerij in één en maakt sinds ongeveer 25 jaar boerderijzuivel. De winkel Aan de Haar 40 in Ammerzoden, waar voorheen een MCD-supermarkt was gevestigd, is de vijfde vestiging van Boon’s Markt in Nederland.

Reageer op dit artikel