nieuws

Action nu ook in Oostenrijk

Formules

Action nu ook in Oostenrijk

ZWAAGDIJK-OOST – Action heeft donderdag zijn eerste winkel geopend in Oostenrijk.

Het filiaal bevindt zich 100 kilometer ten oosten van Wenen. De budgetketen richt zich de laatste tijd sterk op Europese expansie. De formule maakte ook bekend dat men in Frankrijk tussen de tien en vijftien winkellocaties overneemt van een mode verkoper.

Vestigingen
Action, onder leiding van ex-AH-baas Sander van der Laan, telt nu 624 zaken, waarvan 338 in Nederland, 114 in België, 103 in Frankrijk, 67 in Duitsland, één in Luxemburg en één in Oostenrijk. De retailer verwacht voor het einde van het jaar nog een aantal nieuwe winkels te openen.

Dc
In het eerste kwartaal van 2016 neemt Action ook zijn eerste Franse distributiecentrum in gebruik. Daarmee wil de onderneming de groei in Frankrijk ondersteunen.

Reageer op dit artikel