nieuws

Achttien banen weg bij Ter Huurne

Formules

Achttien banen weg bij Ter Huurne
Ter Huurne Hollandmarkt in Buurse

BUURSE – De Van den Tweel Groep schrapt achttien banen bij de grenssupermarkt Ter Huurne Hollandmarkt.

Dat meldt dagblad Tubantia. De reorganisatie zou nodig zijn om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. In het voorstel om de arbeidsovereenkomst te beëindigen staat volgens de krant dat de huidige werkwijze bij Ter Huurne ‘onvoldoende efficiënt en doelmatig is’. En ‘op dit moment kunnen we met de supermarkt niet de kwaliteit leveren die nodig is om succesvol te blijven.’

Overname
Bij het vertrek van het personeel wordt aangestuurd op een vrijwillig vertrek. De overname van Ter Huurne werd in mei 2014 aangekondigd door AH-franchisers Gerard van den Tweel en Cees van der Poel. Uiteindelijk werd echter Van den Tweel alleen eigenaar van de grenssupermarkt. In april van dit jaar hield Ter Huurne Hollandmarkt nog een grote koopjesmarkt en werd bekend dat Van den Tweel plannen had voor het uitbreiden van de vestiging.

Reageer op dit artikel