nieuws

Spar opent Chinese webwinkel Attent

Formules

Spar opent Chinese webwinkel Attent

WAALWIJK – Spar Nederland opent een webwinkel van de Attent-formule voor consumenten in China.

Donderdag 29 oktober zal op de zogeheten Alibaba Campus in het bijzijn van Koning Willem Alexander de lancering plaatsvinden. Samen met de Chinese partners Universe & Shenzhen ZhuodingHuiTong Supply Chain Service Co. is de webstore attent.tmall.hk opgetuigd.

Producten
Met de website wordt volgens Spar een kanaal voor de Chinese consument geopend waar diverse A-merken, waaronder babyvoeding, gekocht kunnen worden. Naast babyvoeding is er ook plaats voor  andere producten zoals chocolade, koek en zoetwaren. Die producten laten een forse groei zien in China.

Nutricia
‘Op de website ontbreekt Nutrilon, omdat we met Nutricia zorgvuldig willen kijken naar voldoende beschikbaarheid. Immers de verkrijgbaarheid voor ouders in Nederland, heeft voor ons allebei de prioriteit’, zegt Sjaak Kranendonk, algemeen directeur Spar Nederland, in een reactie op de lancering.

Reageer op dit artikel