nieuws

Dorp zamelt geld in voor CoopCompact

Formules

Dorp zamelt geld in voor CoopCompact

NAGELE – Inwoners van Nagele zamelen geld in voor mistgenerator in de plaatselijke CoopCompact.

Zij willen daarmee een eind maken aan de inbraken bij de supermarkt. Personeel en leiding van de winkel balen van de herhaalde inbraken in de winkel. Afgelopen zondagnacht was het opnieuw raak en werd een grote hoeveelheid sigaretten gestolen, aldus Omroep Flevoland.

Mist
Eind augustus was de winkel ook al het doelwit van dieven. Na die inbraak begon een aantal klanten een inzamelingsactie voor een mistgenerator. Dat apparaat moet de winkel voortaan bij ongevraagd nachtelijk bezoek vol mist blazen, zodat de inbrekers hun werkzaamheden moeten staken. Volgens de bedrijfsleider van de CoopCompact hebben al veel inwoners geld voor de aanschaf van een rookgenerator gedoneerd.

Reageer op dit artikel