nieuws

Nieuwe directeur voor Dirk van den Broek

Formules

Nieuwe directeur voor Dirk van den Broek

VELSEN-NOORD – Marcel Huizing is de nieuwe directeur van Dirk van den Broek.

Huizing (38) start op 16 september met zijn nieuwe functie binnen de formule van Detailresult. Sinds november 1996 is hij in dienst bij het familiebedrijf. Huizing is sinds mei 2014 operationeel manager van de supermarktketen en was in die rol verantwoordelijk voor de operationele aansturing van alle Dirk van den Broek-supermarkten.

Dirkman
Detailresult noemt Huizing in een persbericht een echte ‘Dirkman’. ‘Hij heeft sinds zijn indiensttreding diverse functies bekleed, zijn bachelor bedrijfskunde succesvol afgerond en daarnaast een indrukwekkende carrière gemaakt binnen onze organisatie. Mede daardoor kent hij ook alle in- en outs van de winkelorganisatie’, aldus de formule.

Kruijssen
Ceo John Kruijssen van Detailresult noemt de promotie van Huizing een logische stap. ‘Tot nu was Marcel operationeel manager. En in die hoedanigheid heeft hij meer dan bewezen dat hij een organisatie kan leiden. Wij zijn met Dirk al een stap in de goede richting, maar met de aanstelling van Marcel vertrouwen wij erop nog verder te bouwen aan de professionalisering van de formule.’

Reageer op dit artikel