nieuws

Hoogvliet lanceert wijnsysteem

Formules

Hoogvliet lanceert wijnsysteem

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet rust in de laatste week van september zijn winkels uit met een interactief wijnadviessysteem.

Dit systeem met de naam Winestein bestaat uit een tabletcomputer die in het wijnschap is geïntegreerd. In WineStein is het complete wijnassortiment van Hoogvliet opgenomen. Het systeem helpt klanten een keuze te maken uit het aanbod.

Drie mogelijkheden
Er zijn drie mogelijkheden om WineStein te gebruiken. Allereerst kan de klant een passende wijn zoeken bij een gerecht. In WineStein zitten vierhonderd gerechten. Zodra een gerecht geselecteerd wordt, geeft WineStein een wijnadvies.

App
Ook kan er op gelegenheid worden gezocht. WineStein legt de consument diverse gelegenheden voor waar de wijnen aan kunnen worden gekoppeld, zoals een zomerfeest of een samenzijn bij de open haard. Ten slotte kan de klant op basis van een smaakvoorkeur (fruit, krachtig, houttonen) een keuze maken uit het assortiment. WineStein is ook verkrijgbaar als app voor iPhone en Android.

Reageer op dit artikel