nieuws

Foto’s: Laatste C1000-ondernemer naar Jumbo

Formules

Foto’s: Laatste C1000-ondernemer naar Jumbo
Bert Vis (midden) met zijn vrouw Marjo. Marjo Vis is de gastvrouw van de supermarkt.

STEENWIJK – Bert Vis is de laatste C1000-ondernemer die de overstap maakt naar Jumbo. De winkel in Steenwijk heeft sinds woensdag Jumbo op de gevel.

Onder meer Frits van Eerd was aanwezig bij de opening. De algemeen directeur van Jumbo sprak in een speech voor de opening van een historische gebeurtenis. De Jumbo-formule is na vele jaren ombouwen gegroeid van 128 naar 579 vestigingen. Op een oppervlakte van ruim 1800 vierkante meter heeft Bert Vis onder meer gekozen voor een meubel met versgebrande noten. De vrouw van Bert Vis, Marjo, heeft in de supermarkt een speciale rol. Ze is op de winkelvloer actief als gastvrouw. Lees zaterdag meer over de winkel van Bert Vis in de papieren editie van Distrifood.

Reageer op dit artikel