nieuws

Etos-medewerker spil in melkpoederhandel

Formules

Etos-medewerker spil in melkpoederhandel

ETTEN-LEUR – Een verkoopmedewerkster van een Etos in Etten-Leur is de spil achter de verkoop van een grote partij babymelkpoeder aan de achterdeur van de drogisterij.

De handel kwam aan het licht toen een voorbijganger onlangs een foto maakte van een man en een vrouw die achter de drogisterij dozen vol melkpoeder van Nutrilon in een auto stopten. De foto is te zien op de website van dagblad BN/De Stem. Woordvoerder Jan Christiaan Hellendoorn zegt namens Etos in de krant dat één van de verkoopmedewerksters achter de verkoop zit. ‘We zijn tot die conclusie gekomen na een intern onderzoek. We gaan met haar praten als ze terug is van vakantie.’

Onderzoek
Nader onderzoek moet nog uitwijzen hoe de handel precies is georganiseerd. In de eerste plaats werd de winkelmanager aangesproken, aangezien die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in het filiaal. Klanten mogen bij Etos al geruime tijd maar één blik tegelijk kopen. Op die manier wil de drogisterijketen voorkomen dat handelaren hele partijen opkopen om naar China te sturen.

Reageer op dit artikel