nieuws

Jumbo ontslaat 8 medewerkers om diefstal

Formules

Jumbo ontslaat 8 medewerkers om diefstal

SPIJKENISSE – Jumbo heeft 8 medewerkers van een filiaal in Spijkenisse ontslagen vanwege diefstal of betrokkenheid daarbij.

De 8 vakkenvullers van het filiaal van Jumbo Vlinderveen stalen flessen sterke drank, zowel voor eigen gebruik en om te verkopen aan vrienden en bekenden. Ook drukten ze sigaretten achterover die voor lagere prijzen werden doorverkocht, meldt het Brabants Dagblad. De diefstallen zouden al in 2013 zijn begonnen, toen de vestiging nog onder C1000-vlag draaide.

Jumbo geen commentaar
Jumbo wil niet zeggen voor welk bedrag de formule is gedupeerd. De woordvoerder wil evenmin zeggen hoe de acht zijn betrapt en of er aangifte tegen hen is gedaan. De groep zou uit twee of drie kopstukken en enkele meelopers bestaan.  ‘Wij beschouwen dit als een zaak tussen de werkgever en werknemer’, aldus een woordvoerder van Jumbo in de krant. Personeel van de vestiging heeft de instructie gekregen niet over de zaak te praten. Sinds enige tijd loopt er beveiliging door de supermarkt. Ook daarvan is niet bekend of het met deze zaak verband houdt.

 

Reageer op dit artikel