nieuws

Achtste vestiging op komst voor Tanger

Formules

Achtste vestiging op komst voor Tanger

DEN HAAG – De allochtone supermarktketen Tanger Markt krijgt een achtste vestiging. Het gaat om een 1200 vierkante meter grote winkel in Den Haag.

Tanger Markt huurt een pand in winkelcentrum De Stede in het zuiden van de Residentie. In de buurt zijn onder meer een Albert Heijn en een Jumbo gevestigd. In totaal is winkelcentrum De Stede 12.500 vierkante meter groot. De winkel in Den Haag gaat nog deze maand open.

Ambitieus groeiplan
Den Haag wordt de zesde markt voor Tanger, dat al actief is in Almere, Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en het Belgische Antwerpen. In Rotterdam zijn drie winkels actief onder de formule. Tanger heeft een ambitieus groeiplan. Binnen vijf jaar wil de keten in alle grote steden in Nederland en België actief zijn.

Reageer op dit artikel