nieuws

Jumbo gaat ook bloemen online verkopen

Formules

Jumbo gaat ook bloemen online verkopen

VEGHEL – Jumbo biedt vanaf 5 mei bloemen aan via Jumbo.com.

Dit heeft het supermarktconcern bekendgemaakt. Klanten die online boodschappen doen, kunnen bij een zelf gekozen Pick Up Point ook meteen hun bestelde boeket afhalen. De vanafprijs voor bloemen bedraagt €4. 

Drie boeketten
Klanten hebben de keuze uit drie samengestelde boeketten en luxe rozen.  Als daar behoefte aan is, wordt het bloemenassortiment later verder door Jumbo uitgebreid. Net als in de supermarkten, geldt ook online Jumbo’s vaasgarantie. Daarmee blijven bloemen gegarandeerd tenminste zeven dagen lang mooi. Als de bloemen onverhoopt minder lang staan, krijgt de klant een waardebon om zelf een nieuw boeket uit te zoeken.

40 PUP’s
Jumbo telt inmiddels naar eigen zeggen meer dan veertig Pick Up Points waar boodschappen en bloemen kunnen worden afgehaald. De PUP’s zijn onder meer te vinden in Gameren, Utrecht, Oostzaan, Den Bosch, Schijndel, Amsterdam, Scheveningen, Landsmeer en Harderwijk.

 

Reageer op dit artikel