nieuws

Van Heinde zoekt bedrijfsleider

Formules

Van Heinde zoekt bedrijfsleider

DEN BOSCH – Toekomstig Versmarkt Van Heinde in Den Bosch zoekt actief naar een ‘vestigingsmanager met ondernemersaspiraties’.

Daarmee komt de opening van de Versmarkt weer een stap dichterbij. Al eerder nam Van Heinde een inkoper van Marqt in dienst. In de advertentie zegt de nieuwe formule te zoeken naar een ‘een ondernemend persoonlijkheid, met passie voor food en die de nodige operationele ervaring meebrengt. Hij of zij heeft de dagelijkse leiding en zorgt dat gasten graag komen en medewerkers in hun kracht staan.’

Seizoensgebonden
De formule wil in Den Bosch naar eigen zeggen een versmarkt openen waar de klant eten kan kopen om thuis te bereiden (boodschappen) en waar de klant seizoensgebonden maaltijden kan kopen voor onderweg of thuis. Ook zal er horecagelegenheid zijn. De opening staat voorzien voor eind dit jaar. Al eerder werd de vestigingsplek, een voormalige grondstoffenloods, uitgegraven om een parkeergarage onder de winkel te maken.

Reageer op dit artikel