nieuws

Ten Brink wordt Jumbo Foodmarkt-variant

Formules

Ten Brink wordt Jumbo Foodmarkt-variant

ALPHEN AAN DEN RIJN – De supermarkt van Edwin ten Brink in Alphen aan den Rijn wordt omgebouwd naar een Jumbo Foodmarkt in een Large-variant. De naam luidt Jumbo Ten Brink Food.

Dat laat de ondernemer weten aan zijn volgers op de Facebookpagina van Ten Brink Foodretail. ‘We modelleren naar Foodmarkt in een Large-variant, andere kleuren, grotere assortimenten, zeker in bio. Dit model is geïnspireerd door Wegmans uit VS’, luidt het antwoord op één van de vragen van zijn volgers over de ombouw.

Keuze
Op zijn eigen website, tenbrinkfood.com, vertelt hij iets over de motivatie achter de overgang naar Jumbo. ‘We zijn al lang bezig met de keuze voor onze nieuwe formule. Na veel winkels bezocht en formules onderzocht te hebben bleven er tenslotte vier over. Uiteindelijk vond het Management Team van Ten Brink Food de mensen, de kwaliteit en de lage prijs de belangrijkste criteria. Horeca en convenience worden bovendien steeds belangrijker dat speelde bij de keuze ook een grote rol. Nu kiezen we voor een formule waarmee we een stap in die richting kunnen maken, met de mogelijkheid om daarna in 2016/2017 de oppervlakte van de winkel serieus te vergroten.’

Filmpje
Ten Brink heeft ook een filmpje gemaakt waarin alle partijen aan bod komen met wie hij rond de tafel heeft gezeten. In het onderstaande filmpje wordt duidelijk dat de naam van de nieuwe winkel Jumbo ten Brink Food is, het assortiment straks bestaat uit 30.000 artikelen en dat de winkel op 24 juni wordt geopend.

 

Reageer op dit artikel