nieuws

Maaltijden eten in kelder Boon’s Markt

Formules

Maaltijden eten in kelder Boon’s Markt

UTRECHT – De Boon’s Markt aan de Ganzenmarkt in Utrecht heeft de beschikking over een werfkelder met een zitgedeelte waar maaltijden genuttigd kunnen worden.

Het nuttigen van maaltijden meldt Vastgoedmarkt.nl. De supermarkt met een oppervlakte van 1410 vierkante meter in de binnenstad van Utrecht wordt vandaag om 15.00 uur geopend. De winkel komt in drie aan elkaar geschakelde winkelpanden en wordt daarmee de grootste in de binnenstad van Utrecht.

Passanten
In de Boon’s Markt komt ook een horecagedeelte met een balie waar wokmaaltijden, sushi en belegde broodjes kunnen worden gekocht. Passanten in de historische Utrechtse binnenstad zien al weken aankomen dat er een Boon’s Markt wordt geopend. ‘De lekkerste supermarkt van Utrecht’, prijkt op een groot banier op de gevel aan de Ganzenmarkt. De winkel wordt gerund door de Zeister C1000-ondernemer André van Ek. 

Reageer op dit artikel