nieuws

Hoogvliet test PUP voor Heineken-personeel

Formules

Hoogvliet test PUP voor Heineken-personeel

AMSTERDAM – Hoogvliet opent 9 april een Pick Up Point waar alleen werknemers van Heineken boodschappen af kunnen halen. Het afhaalpunt komt bij de brouwerij in Zoeterwoude.

De medewerkers van de brouwerij kunnen vanaf vrijdag 3 april een online bestelling doen. Hoogvliet zegt dat het hier gaat om een pilot. De medewerkers van Heineken kunnen kiezen uit meerdere afhaalmomenten per week. De boodschappen worden met pin afgerekend bij een medewerker van Hoogvliet die in het uitgiftepunt aanwezig is tijdens de afhaalmomenten.

Gekoeld
Gekoelde boodschappen worden in de voor Hoogvliet ontwikkelde Coole tas bewaard. Met dit afhaalpunt wil de brouwer naar eigen zeggen het doen van de dagelijkse boodschappen voor haar medewerkers vergemakkelijken. Dit project is volgens Hoogvliet één van de vele onderdelen van de jarenlange samenwerking tussen Hoogvliet en Heineken Nederland. De afgelopen twee jaar hebben Hoogvliet en de bierbrouwer naar eigen zeggen ‘nauw samengewerkt aan het onderzoeken en implementeren van nieuwe initiatieven die van toegevoegde waarde zijn voor de online shopper’.

Billboard
Vrijdag verscheen er op Twitter ook een foto waarop de komst van het afhaalpunt werd aangekondigd. Op de foto is een banner bij de brouwerij te zien, waarop  onder meer de logo’s van Heineken en de websuper van Hoogvliet staan afgebeeld. Op het billboard staat ook een afbeelding van een combinatie van een bank en een laptop (met op het beeldscherm een foto van de webshop van de supermarktketen) die wordt ondersteund met de tekst: ‘Gemakkelijk en efficiënt online winkelen.’

Bestelkosten
Ook staat aangegeven dat het initiatief ‘exclusief voor Heineken medewerkers’ is. Daarnaast wordt gemeld dat het online bestellen van boodschappen bij Hoogvliet de eerste maand gratis is voor het personeel. Na die periode moeten er €2,49 bestelkosten worden betaald. Bij de eerste bestelling krijgen de klanten een ‘extra verrassing’ mee naar huis. Eerder startte Hoogvliet al met een pilot voor thuisbezorgen in Voorschoten. Hoogvliet heeft in 58 van haar winkels en in de Hoogvliet Versmarkt een afhaalpunt.

Reageer op dit artikel