nieuws

Fotorepo: Frontcooking bij Boon’s Markt

Formules

Fotorepo: Frontcooking bij Boon’s Markt

UTRECHT – De nieuwe Boon’s Markt in Utrecht van André van Ek biedt een breed assortiment aan ready-to-eat producten. De pizza’s, sushi en wok-maaltijden worden in het zicht van de klant bereid.

Gisteren opende André van Ek een nieuwe Boon’s Markt in de Utrechtse binnenstad. De supermarkt aan de historische Ganzenmarkt kent twee gezichten. Aan de voorzijde is het een en al vers en beleving, het achterste deel is gereserveerd voor kw.  Voor in de zaak, in het zicht van de klanten, staan Chinese koks te wokken en maken verse sushi. Klanten kunnen ook voor een versbereide pizza kiezen. Volgende week een uitgebreide reportage in Distrifood 16. Hier alvast een voorproefje met een aantal foto’s. Foto’s: Herbert Wiggerman

Reageer op dit artikel