nieuws

Dirk in actie voor ouderenfonds

Formules

Dirk in actie voor ouderenfonds

Tot en met 16 mei kunnen klanten van Dirk het Nationaal Ouderenfonds steunen. Dit fonds biedt hulp en organiseert activiteiten voor ouderen. Armoedegrens ‘In Nederland zijn veel ouderen die onder de armoedegrens leven of door angst niet meer zelf de deur uit durven. Om hen te steunen, hoeven klanten alleen maar statiegeldbonnen te deponeren in de […]

Tot en met 16 mei kunnen klanten van Dirk het Nationaal Ouderenfonds steunen. Dit fonds biedt hulp en organiseert activiteiten voor ouderen.

Armoedegrens
‘In Nederland zijn veel ouderen die onder de armoedegrens leven of door angst niet meer zelf de deur uit durven. Om hen te steunen, hoeven klanten alleen maar statiegeldbonnen te deponeren in de speciale inzamelboxen bij hun eigen Dirk’, laat de supermarktketen weten.

Evenementen
Het Nationaal Ouderenfonds initieert uitjes en evenementen voor eenzame ouderen. Zo worden er kerstdiners en concerten georganiseerd. Het fonds geeft de senioren hiermee de kans om weer nieuwe contacten leggen.

Reageer op dit artikel