nieuws

C1000-man Linssen via Jumbo naar Plus

Formules

C1000-man Linssen via Jumbo naar Plus

Linssen is daarmee de opvolger van Yvo Smit. Linssen (48) heeft 25 jaar ervaring in de supermarktbranche. Het grootste deel van zijn carrière heeft hij gewerkt bij C1000. Sinds 2013 was Linssen werkzaam bij Jumbo als regiomanager franchise Zuid. Hij zal op 18 mei bij Plus in dienst treden. Yvo Smit Yvo Smit heeft aangekondigd […]

Linssen is daarmee de opvolger van Yvo Smit. Linssen (48) heeft 25 jaar ervaring in de supermarktbranche. Het grootste deel van zijn carrière heeft hij gewerkt bij C1000. Sinds 2013 was Linssen werkzaam bij Jumbo als regiomanager franchise Zuid. Hij zal op 18 mei bij Plus in dienst treden.

Yvo Smit
Yvo Smit heeft aangekondigd Plus per 1 juni te zullen verlaten. Smit heeft dertien jaar gewerkt voor de supermarktorganisatie. Hij heeft volgens Plus aangegeven toe te zijn aan een volgende stap in zijn carrière. ‘Wij zijn hem erkentelijk voor zijn bijdrage aan de succesvolle groei van Plus en zijn inzet en betrokkenheid gedurende de afgelopen jaren. Wij bedanken hem dat hij ons in de gelegenheid heeft gesteld om tijdig in zijn opvolging te kunnen voorzien en wensen hem veel succes toe voor de toekomst’, zegt Plus-topman Jan Brouwer in een reactie.

Reageer op dit artikel