nieuws

Björn Kuipers kiest voor Jumbo

Formules

Björn Kuipers kiest voor Jumbo

OLDENZAAL – C1000-ondernemer Björn Kuipers uit Oldenzaal is eruit: hij kiest voor de Jumbo-formule.

Kuipers en Jumbo hebben over de transfer dinsdag 6 april een principe-overeenstemming bereikt. De winkel aan de Deken Scholtenstraat zal medio juni als Jumbo Kuipers de deuren openen.

Passie
In een gezamenlijk persbericht verklaart de ondernemer zijn keuze voor de Jumbo formule als volgt: ‘Jumbo en wij delen dezelfde passie: een supermarkt waar de klant nog echt centraal staat. De unieke Jumbo formule biedt ons als supermarktondernemers alle mogelijkheden om onze klanten nog meer te bieden dan wat ze van ons gewend zijn. Ons team en wij zijn er van overtuigd dat onze klanten net als wij de Jumbo formule zullen omarmen en zich als vanouds welkom voelen bij de beste en nu ook de goedkoopste supermarkt in Oldenzaal.’

Snel uit
Frits van Eerd, CEO Jumbo Supermarkten, is in zijn nopjes: ‘Ik vind het geweldig dat ook deze gerenommeerde supermarktondernemers hebben gekozen voor de Jumbo familie. We waren er samen snel uit. Ik kijk er naar uit om samen met Björn en Marlies de markt in Oldenzaal en omgeving te gaan veroveren.’

Reageer op dit artikel