nieuws

Coop: meer shop-in-shops Read Shop/DIO

Formules

Coop: meer shop-in-shops Read Shop/DIO
Ronald Hissink

VELP – Coop breidt het aantal vestigingen met een shop-in-shop van drogisterijketen DIO en kantoorboekhandelsketen The Read Shop uit. De proefwinkel in Nijverdal krijgt navolging in Meijel en Musselkanaal.

Dat melden de partijen in een gezamenlijk persbericht. Vorig jaar mei werd in Nijverdal de eerste gecombineerde winkel neergezet. De combinatie van drogisterij en boekhandel met één afrekenpunt bevindt zich daar voor in de supermarkt. De winkel in Meijel gaat op 5 maart open, de opening van Musselkanaal staat voor 12 maart op het programma.

Combinatiewinkels
DIO en The Read Shop werken sinds vorig jaar nauw samen en vullen gezamenlijk vestigingspunten in. Intussen zijn er al vijf van deze combinatiewinkels van drogisterij en kantoorboekhandel. De beide partijen hebben plannen om dit verder uit te breiden. De proef waarbij wordt samengewerkt met Coop was in Nijverdal een succes. Die laatste winkel is sinds vorige week eigendom van het ondernemersechtpaar Léon en Marloes Haanstra.

Reageer op dit artikel