nieuws

Van den Tweel start super in Suriname

Formules

Van den Tweel start super in Suriname

PARAMARIBO – Multifranchiser Gerard van den Tweel gaat een pilotwinkel openen in het centrum van Paramaribo.

De AH-ondernemer uit Nijkerk begint onder de naam Van den Tweel Supermarket een test in de hoofdstad van Suriname. ‘Als honorair consul van Suriname weet ik dat er in dat land veel vraag is naar producten van Albert Heijn. Wanneer de pilot slaagt, mikken we op een grote winkel aan de ring van Paramaribo. Daarnaast zie ik ook kansen met partijenhandel in Suriname. Daar gaan we dus ook mee beginnen’, zegt de multifranchiser tegen Distrifood.

Bonaire

Sinds november 2011 heeft de multifranchiser op Bonaire een Van den Tweel Supermarket. De zogeheten Van den Tweel Groep van de multifranchiser heeft inmiddels vijf supermarkten in het Caraïbisch gebied. Dit zijn Ling & Sons op Aruba, Van den Tweel Supermarket en Voordeelmarkt Warehouse op Bonaire en Albert Heijn Zeelandia en Van den Tweel Supermarket Jan Thiel op Curaçao.

Reageer op dit artikel