nieuws

Teller Jumbo verhuisdozen op 400.000

Formules

Teller Jumbo verhuisdozen op 400.000
Website Jumbo

HAARLEM – Jumbo heeft al circa 400.000 zogenaamde verhuisdozen met boodschappen aan klanten weggegeven bij de ombouw van C1000-vestigingen.

Paswerk Verpakken in Haarlem, het bedrijf dat de verhuisdozen met levensmiddelen voor Jumbo verzorgt, meldt dat in totaal 10 miljoen producten in 400.000 dozen zijn ingepakt, Dat meldt de lokale website Dichtbij.nl. Daarbij zaten overigens ook zogenaamde Ontbijtpakketten voor Koningsspelen, verduidelijkt Paswerk in een aanvulling. Paswerk meldt dat de opdracht van de Veghelse formule  ten einde loopt. Vermoedelijk komt dat doordat inmiddels een groot deel van de voormalige C1000-vestigingen is omgebouwd.

Spaaractie

Jumbo  gebruikt de Verhuisdozen in een spaaractie die van start gaat als bekend wordt gemaakt dat een C1000 wordt omgebouwd naar Jumbo. In de tweeëneenhalve week voorafgaand aan de ombouw beginnen de C1000-klanten te sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van €60. De spaaractie loopt vervolgens nog eens zes weken door na de ombouw, zodat klanten de naar Jumbo verbouwde winkel nog een paar keer bezoeken en leren kennen. Vervolgens worden de pakketten aan de spaarders uitgereikt.

Reageer op dit artikel