nieuws

Gekke Gerrit opent tweede vestiging

Formules

Gekke Gerrit opent tweede vestiging

AMSTERDAM – Gekke Gerrit opent nog deze maand zijn tweede vestigingspunt, in Amsterdam-Noord.

De tweede vestiging zal met een vloeroppervlakte van 500 vierkante meter beduidend groter zijn dan het eerste punt aan de Spaarndammerstraat beneden het IJ, bevestigt general manager Gerrit Hoksberg. Gekke Gerrit begon daar op 300 meter vvo.

Partijhandel
De formule van Gekke Gerrit drijft op partijhandel. De prijsvechter zoekt locaties in de buurt van goedlopende supermarkten waar het met zijn actieverkoop aanvullend kan zijn. Hoksberg zal ook de tweede vestiging opstarten. Vanaf april wordt hij daarnaast door eigenaar Vaartjes voor vijf dagen in de week verhuurd aan Ter Huurne Grenswinkels van Gerard van den Tweel.

Reageer op dit artikel