nieuws

Tanger naar acht vestigingen

Formules

Tanger naar acht vestigingen

ROTTERDAM/DEN HAAG – De allochtone supermarktketen Tanger breidt het aantal vestigingen gestaag uit. Eind december opende de formule de zevende vestiging in Rotterdam-Zuid, terwijl begin 2015 de achtste winkel in Den Haag volgt.

Theo Wit Retail Vastgoed, dat alle vastgoedgerelateerde zaken behartigt voor Tanger, meldt dat de formule als doelstelling heeft om binnen 5 jaar in alle grote steden in Nederland en België een vestiging te openen. De nieuwe winkel in Rotterdam is de derde in de havenstad. Daarnaast is de formule is op dit moment al vertegenwoordigd in Almere, Amsterdam, Zaandam en Antwerpen. Tanger importeert assortiment rechtstreeks uit onder meer Marokko, Turkije, Suriname en Azië.

Voormalige Plus
Tanger kijkt bij de uitbreiding van het winkelnetwerk onder meer naar leegstaande supermarktpanden. Zo werd op 1 januari 2014 een voormalige Plus in Rotterdam de vierde vestiging voor de keten. In Distrifood vertelde eigenaar Ahmed Barghaoul in 2011 dat de vestiging in Amsterdam-West goed was voor dertigduizend klanten per week. De eerste vestiging ging in 1983 open in Den Haag.

Reageer op dit artikel