nieuws

Amerikaanse prijs voor Bilder & De Clerq

Formules

Amerikaanse prijs voor Bilder & De Clerq

NEW YORK – De Amsterdamse foodformule Bilder & De Clerq heeft in New York de Ebeltoft Retail Innovation Award 2015 gewonnen. Oprichters Rogier Leopold en Diederik Gelder namen de prijs in ontvangst.

Ebeltofts is een samenwerkingsverband van consultancybedrijven in twintig landen. Tijdens de zogenoemde Big Show van de National Retail Federation in New York belicht het bedrijf jaarlijks innovatieve concepten uit de verschillende landen. Dit jaar was daarbij speciale aandacht voor Bilder & De Clerq uit Nederland en het Amerikaanse Birchbox, waarbij Leopold en Gelder samen aan het woord kwamen. Na afloop werd de prijs aan hen overhandigd.

Tweede vestiging
Bilder & De Clerq opende in februari 2013 de eerste vestiging in Amsterdam op de hoek van de Bilderdijk- en De Clercqstraat. Het bedrijf levert recepten en verkoopt pakketten met de benodigde ingrediënten exact op maat. In de winkel zijn altijd veertien verschillende gerechten te vinden. Doel van de formule is om het voor drukbezette mensen mogelijk te maken makkelijk toch gezond en lekker te koken. In de Amsterdamse wijk De Pijp is inmiddels een tweede vestiging geopend.

Reageer op dit artikel