nieuws

Jumbo-man lanceert kerstvideo

Formules

Jumbo-man lanceert kerstvideo

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De videoclip van de kerstsingle Let it Snow, met daarin een rol voor Jumbo-ondernemer Marcel van Daalhuizen, staat op videokanaal Youtube.

In de video is Van Daalhuizen te zien achter een drumstel en zit hij rond de tafel met onder meer zanger Dean Saunders, de rest van de band en een zwarte kerstman. Van Daalhuizen en Saunders steken met het inzetten van een zwarte kerstman op ludieke wijze de draak met de Zwarte Pieten-discussie in Nederland. ‘Het is een kerstnummer waarin vrolijkheid centraal staat. Dat willen we versterken met de inbreng van een zwarte kerstman en een aantal blanke elfjes. Daarmee tackelen we meteen die hele discussie rond Zwarte Piet, want dat onderwerp is zó ontzettend opgeblazen in ons land. Voor alle duidelijkheid; wij denken de argumenten te hebben waarmee we voor eens en voor altijd kunnen afrekenen met de zwartepietendiscussie en waar alle partijen vrede mee zullen hebben’, zei Van Daalhuizen onlangs tegen Distrifood.

Dean Saunders

Dagblad De Telegraaf laat vandaag op zijn website Dean Saunders aan het woord. ‘Ik heb al vaker gedacht om een kerstsingle uit te brengen, maar Let it snow verwoordt al mijn kerstgedachten. Het samenzijn met vrienden en familie. Het is een positief en vrolijk kerstlied geworden. Ik heb deze kerst iedereen om mij heen die ik liefheb, dus mijn kerst kan niet meer stuk.’

Hit

Saunders zegt in de krant te verwachten dat het nummer een hit wordt. Van Daalhuizen meldde eerder al aan Distrifood.nl waarschijnlijk veel exemplaren van de single te zullen verkopen. ‘Het zou me verbazen als er geen 100.000 exemplaren over de toonbank gaan.’ De single is te verkrijgen bij diverse supermarkten en ook te beluisteren of te downloaden via Spotify en iTunes.

Reageer op dit artikel