nieuws

AH en ADO promoten gezonde voeding

Formules

AH en ADO promoten gezonde voeding

DEN HAAG – AH en voetbalvereniging ADO Den Haag promoten gezonde voeding voor de jeugd. Ze zijn het project Scoren in de Wijk gestart.

Albert Heijn en ADO Den Haag proberen een bijdrage te leveren aan gezonde voeding voor alle jeugd in de regio Haaglanden. ‘En ook willen we de bewustwording omtrent dit onderwerp vergroten’, zegt woordvoerder Els van Dijk namens AH. ‘We zijn  een actie gestart die bestaat uit twee onderdelen.’

Statiegeldbon
Deze maand krijgen klanten van AH de mogelijkheid om hun statiegeldbon in te leveren bij de AH-winkels in de regio en daarmee het project Scoren in de Wijk te ondersteunen.

Thuiswedstrijd
Verder kunnen klanten van  5 januari tot en met 8 februari 2015 sparen voor een gratis tweede kaartje voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag. Bij iedere €10,- besteding bij AH ontvangt de klant een zegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met tien zegels krijgt de klant een voucher met een code, waarmee de kaarten online gereserveerd kunnen worden. Er kan een keuze worden gemaakt uit een beperkt aantal bezoekersvakken.

Reageer op dit artikel