nieuws

Sint én Piet al AH binnengevaren

Formules

Sint én Piet al AH binnengevaren

MAASSLUIS – AH De Block in Maassluis heeft op de winkelvloer een boot met Zwarte Pieten staan.

Albert Heijn maakt dit jaar weliswaar geen gebruik van de traditionele Zwarte Piet in de winkelcommunicatie, maar dat betekent niet dat de beeltenis van de hulp van Sinterklaas niet te zien is in het winkelbeeld van alle Albert Heijn-winkels. Zo heeft AH De Block in Maassluis ruim voor de intocht van de goedheiligman in Gouda een grote (display)boot van Sint én Piet op de winkelvloer geplaatst.

Traditie

Daarmee wil de leiding van de supermarkt een signaal afgeven. ‘Albert Heijn De Block vindt dat je tradities in ere moet houden en daarom staan wij achter Zwarte Piet. Hij is welkom’, aldus AH De Block. AH De Block is niet de enige winkel van de marktleider waar Zwarte Piet wel deel uitmaakt van de winkelcommunicatie. Diverse AH-ondernemers hebben al aangegeven net als in voorgaande jaren gebruik te maken van de traditionele Zwarte Piet in het winkelbeeld.

Reageer op dit artikel